KUF'R PICERIJA IN PIVNICA

Hotel Slovenj Gradec

Picerija in pivnica Kuf’r je nastala iz imena Kuf’r pub, ki je bil odprt v Hotelu Slovenj Gradec od leta 2003 do 2007. Vsi se ga spominjamo po nepozabnih zabavah in prijetnem vzdušju. Nostalgija pa je ostala tudi v podjetju Vabo in od tukaj odločitev po ponovnem odprtju, tokrat s še boljšo ponudbo v domačem ambientu.
V pivnici in piceriji Kuf’r vam ponujamo raznoliko ponudbo pic, burgerjev, steakov, perutničk, solatnih krožnikov in domačih sladic. Za vse tiste, ki pa radi uživate ob vrčku dobrega piva, pa imamo na voljo več kot 20 različnih vrst piv.

DOSTAVA NA DOM

KUF’R NA POTI – po novem vam naročeno hrano dostavimo na dom, v službo ali pa na želeno lokacijo.

In to še ni vse, poleg tega lahko svoje naročilo oddate kar preko spleta – www.picerijakufr.si. Enostavno odkljukajte kaj želite naročite, kdaj želite dostavo in zaključite nakup.

V kolikor vam je način naročanja preko telefona še vedno lažji – nas lahko pokličete tudi preko telefona in sicer na tel. št: (02) 883 98 80.

POGOJI dostave:

  1. Delovni čas dostave je od 10:00 do 22:00, pri naročilu se upošteva pol urni zamik od vašega naročila.
  2. Dostavljamo v radiosu 15 km od centra Slovenj Gradca. Dostava se zaračuna: do 7 km 1,50 €, od 7 km – 15 km 3,00€.
  3. Prav tako se računa embalaža po ceniku (mala embalaža 0,50 €, velika embalaža 1,00 €).
  4. Račun lahko poravnate v gotovini ali s bančno kartico.

Ostajamo zvesti lokalnim pridelovalcem, to se lahko prepričate, ko okusite naš burger, v katerega smo vključili mesarijo Lečnik, Koroške pekarne in kmetijo Arbiter. Kakovostne sestavine so za nas zelo velikega pomena, saj le tako zadovoljimo želje naših gostov. Kuf’r sestavljata dva večja, ločena prostora in velika terasa, ki ima pogled na center mesta Slovenj Gradec.

Galerija

PRELISTAJTE JEDILNI LIST KUF’R-a

PRELISTAJTE POSEBNO PONUDBO PIJAČ